Coronaproof tuben vanaf 16 mei

Coronaproof tuben vanaf 16 mei

We mogen weer naar buiten om te bewegen! Daarom gaan vanaf 16 mei twee van onze tubingbanen weer open! Natuurlijk houden we tijdens het tuben en jullie bezoek aan Outdoor Valley Wintersport rekening met de geldende hygiëne voorschriften.

Wil je komen tuben? Dan kun je een band reserveren voor één of beide van deze tubebanen:

Om het tuben veilig door te laten gaan hebben we spelregels opgesteld. De spelregels vind je hieronder terug.

Spelregels

Toegang alleen tijdens de activiteit
Kom niet eerder en ga na het tuben weer naar huis.

Aanmelden met één persoon tegelijk
Één ouders/verzorger/begeleider per groep, of één huishouden, mag naar binnen om de groep aan te melden. De rest van de groep wacht buiten.

Ouders/verzorgers/begeleiders wachten buiten
Ouders, verzorgers en begeleiders die niet deelnemers aan de activiteit mogen niet op het terrein blijven wachten. Na 1 juni gaat ons terras weer open. Daarna is het weer toegestaan om op ons terrein te blijven wachten tot de rest van de groep klaar is met tuben. Voor nu kan er een drankje en/of snack worden gehaald bij ons take-away restaurant en kunnen consumpties worden genuttigd tijdens een korte wandeling door het prachtige Hoge Bergse Bos.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heeft één van de kinderen en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft één van de gezinsleden van de kinderen en/of ouders/verzorgers/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Handen wassen
Was voor je komst thuis allemaal je handen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor kinderen jonger dan 13 jaar geldt dat ook zij zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand moeten nastreven, maar dit is geen vereiste.

Kleed je thuis om
Zorg ervoor dat je thuis omkleed en naar de wc bent geweest.
De kleedruimtes en douches bij Outdoor Valley Wintersport zijn gesloten. De toilettenruimtes zijn geopend. Daar kunnen ook de handen gewassen worden.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Neem regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paartje droge schoenen voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Toiletgroepen mogen door maximaal 1 persoon tegelijk worden gebruikt
Op ons terrein en in het sanitair gebouw zijn bordjes geplaatst. Volg de aanwijzingen op deze bordjes. Zo zorgen we dat iedereen op veilige afstand kan blijven.

Restaurant gesloten. Alleen take-away
Het restaurant is gesloten. Consumpties kunnen worden afgehaald bij het take-away punt aan de zijkant van het restaurant. Consumpties mogen niet op het terrein van Outdoor Valley Wintersport worden genuttigd. Ouders/verzorgers/begeleiders die iets willen nuttigen kunnen met hun consumpties een rondje wandelen door het prachtige Hoge Bergse Bos. Vanaf 1 juni is ons terras weer geopend.

Laat zo veel mogelijk spullen thuis
Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.