Coronaproof tuben vanaf 16 mei

Coronaproof tuben vanaf 16 mei

We mogen weer naar buiten om te bewegen! Daarom gaan vanaf 16 mei twee van onze tubingbanen weer open! Natuurlijk houden we tijdens het tuben en jullie bezoek aan Outdoor Valley Wintersport rekening met de geldende hygiëne voorschriften.

Wil je komen tuben? Dan kun je een band reserveren voor één of beide van deze tubebanen:

Om het tuben veilig door te laten gaan hebben we spelregels opgesteld. De spelregels vind je hieronder terug.

Spelregels

Toegang alleen tijdens de activiteit
Zorg dat je niet langer dan 15 minuten voorafgaand aan de activiteit aanwezig bent en, tenzij je nog even op ons terras of in het restaurant wil zitten, we verzoeken je na de les weer naar huis te gaan.

Aanmelden met één persoon tegelijk
Één ouders/verzorger/begeleider per groep, of één huishouden, mag naar binnen om de groep aan te melden. De rest van de groep wacht buiten.

Ouders/verzorgers/begeleiders kunnen plaatsnemen op het terras
Ouders/verzorgers/begeleiders mogen aan een tafel gaan zitten op ons terras of in het restaurant.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heeft één van de kinderen en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft één van de gezinsleden van de kinderen en/of ouders/verzorgers/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Handen wassen
Was voor je komst thuis allemaal je handen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor kinderen jonger dan 13 jaar geldt dat zij onderling geen 1,5 meter afstand hoeven te houden.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Neem regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paartje droge schoenen voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Toiletgroepen mogen door maximaal 1 persoon tegelijk worden gebruikt
Op ons terrein en in het sanitair gebouw zijn bordjes geplaatst. Volg de aanwijzingen op deze bordjes. Zo zorgen we dat iedereen op veilige afstand kan blijven.

Het restaurant is geopend
Ons restaurant en het terras zijn weer geopend.

Laat zo veel mogelijk spullen thuis
Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.