PETZL Night Trail

PETZL Night Trail

 

Ben jij klaar voor het ultieme trailrun evenement? Een echte bikkelrace in winterse omstandigheden; de PETZL Night Trail! Tijdens deze run kun je genieten van het heuvelachtige landschap, het lopen op verschillende ondergronden en de natuurlijke, bosrijke omgeving. Geen rondje hardlopen over asfalt dus! Wij dagen jou uit voor deze avontuurlijke uitdaging.

De PETZL Night Trail vindt plaats op 9 februari 2019 en start bij Outdoor Valley Wintersport. Met routes van 42, 25, 15 kilometer beloofd het een harde race te worden. De start is onze persoonlijke favoriet: de skiberg op rennen. Daarna wagen deelnemers zich aan het 80% off-road parcours waarbij er geen rondjes gelopen word. De hele route is dus volledig nieuw terrein. Bij de finish wacht hun een warme kop chocomel, erwtensoep en natuurlijk een bende gezelligheid.

Kids trail

Natuurlijk is met de Trail ook aan de kids gedacht. De echte bikkels kunnen zelf ook meedoen met de PETZL Night trail. Zij rennen slechts 1,5 kilometer over het donkere en uitdagende parcours. Het is mogelijk om als begeleider met kind mee te lopen.

Kosten

De kosten voor de race verschillen per afstand:
– 1,5 km: 6,50 euro (kids trail)
– 15 km: 23 euro
– 25 km: 28 euro
– 42 km: 30 euro

Doe mee met PETZL

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag meedoen PETZL Night trail? Check dan de website van mudsweattrails of de Facebook pagina van de PETZL Night Trail. Hierop staat informatie over starttijden, startnummers, routes, verzorging, betaling, en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden voor deze spannende race. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. We zien jou graag op 9 februari bij de start en finish bij Outdoor Valley Wintersport.