Winter Fair

Winter Fair


Op zaterdag 10 en zondag 11 november zijn wij aanwezig bij de Pre Winter Fair. Een heerlijk evenement waar je rustig kan genieten van eten, drinken, activiteiten, gezelligheid en muziek. 

Met de koude dagen wil je natuurlijk samen komen en met een warme chocolademelk rond een vuurtje zitten. Dat is precies wat je bij de Winter Fair kan doen. Samen vieren we de koude dagen en kijken we alvast uit naar kerst en sinterklaas.

Activiteiten

Outdoor Valley Wintersport
Tijdens het evenement zijn er verschillende activiteiten te beleven. Zo kun je gaan schaatsen, genieten van live muziek, op je gemak de markthuisjes bekijken en bij verschillende kraampjes heerlijk eten halen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten. Natuurlijk is Outdoor Valley Wintersport er ook bij. Wij nemen onze tubing baan mee (een kleine versie natuurlijk) voor jou om uit te proberen! Deze baan is te vinden naast de schaatsbaan en zal open zijn van 12:00 tot 18:00 uur op beide dagen.

Outdoor Valley Sports
Ook Outdoor Valley Sports zal aanwezig zijn! Wij organiseren een ‘Winter’-training (18+) op basis van inschrijving. Tijdens de training worden al jouw spieren goed warm en zal je aan jouw conditie werken. Sporten draait natuurlijk om plezier hebben, dat brengen we graag naar voren. Deze les vindt plaats op 10 november van 13:00 tot 13:45. Wanneer de eerste les vol is openen wij de inschrijving voor een tweede les (maximaal 4 lessen). Wil jij meedoen met de training? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier.

Outdoor Valley
Na al die beweging wil je natuurlijk na genieten bij een vuurtje. Dat kan bij onze marshmallow stand. Samen met familie en vrienden marshmallows roosteren. Echte nostalgie!

Locatie en data

Wij hebben er al heel veel zin in! Kom jij ook naar de Winter Fair op 10 en 11 november? Tussen 12.00 en 20.00 uur ben je welkom voor alle gezelligheid! Het evenement vindt plaats bij Familierestaurant Bergsche Plas. De grote parkeerplaats Mollenplaats voor het restaurant wordt omgetoverd tot een gezellig evenemententerrein. Tot dan!

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door restaurant Bergsche Plas. Bekijk voor meer informatie de Facebook pagina.

Winter Fair Evenement

[contact-form-7 404 "Not Found"]