Winterfair

Winterfair

Op zaterdag 9 en zondag 10 november zijn wij aanwezig bij de Pre Winterfair Lansingerland. Een heerlijk evenement waar je rustig kan genieten van eten, drinken, activiteiten, gezelligheid en muziek. 

Met de koude dagen wil je natuurlijk samen komen en met een warme chocolademelk rond een vuurtje zitten. Dat is precies wat je bij de Winterfair kan doen. Samen vieren we de koude dagen en kijken we alvast uit naar kerst en sinterklaas.

Activiteiten

Outdoor Valley Wintersport
Tijdens het evenement zijn er verschillende activiteiten te beleven. Zo kun je gaan schaatsen, genieten van live muziek, op je gemak de markthuisjes bekijken en bij verschillende kraampjes heerlijk eten halen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten. Natuurlijk is Outdoor Valley Wintersport er ook bij. Wij nemen onze tubing baan mee (een kleine versie natuurlijk) voor jou om uit te proberen! Deze baan zal open zijn van 11:00 tot 17:00 uur op beide dagen.

Outdoor Valley Sports
Ook Outdoor Valley Sports zal aanwezig zijn! Wij organiseren op zondag 10 november een Ouder en kind bootcamp. Tijdens de training gaan jullie samen oefeningen doen, elkaar motiveren en vooral veel plezier hebben! Je kunt bij deze mini les aansluiten wanneer jou dat uitkomt!

Outdoor Valley
Na al die beweging wil je natuurlijk na genieten bij een vuurtje. Dat kan bij onze marshmallow stand. Samen met familie en vrienden marshmallows roosteren. Echte nostalgie!

Locatie en data

Wij hebben er al heel veel zin in! Kom jij ook naar de Winterfair op 9 en 10 november? Vanaf 11 uur ben je van harte welkom voor alle gezelligheid! Het evenement vindt plaats bij Familierestaurant Bergsche Plas. De grote parkeerplaats Mollenplaats voor het restaurant wordt omgetoverd tot een gezellig evenemententerrein. Tot dan!

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door restaurant Bergsche Plas. Bekijk voor meer informatie de Facebook pagina.