Kinderfeestje Tuben

Kinderfeestje Tuben
Prijs
Vanaf € 10,25 p.p.
Personen
Minimaal 6
Duur
Vanaf 30 min

Tijdens het kinderfeestje tuben roetsj je in een band zo snel mogelijk de berg af. Snelheden tot wel 50 km per uur zijn geen uitzondering. Voor de echte snelheidsduivels hebben we de Fun tubing banen die recht naar beneden gaan. Of kies de Extreme tubing baan waarbij je met z’n tweeën aan elkaar door scherpe bochten glijdt. In de periode maart t/m september is ook onze Mega Splash baan open die eindigt in het water!

Een supergave activiteit voor een onvergetelijk kinderfeestje. De adrenaline giert door je lijf! De tubingbanen zijn het hele jaar door geopend op woensdag van 14:00 tot 17:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Boek online en krijg €1,- p.p. korting!

Goed om te weten:
  • Inclusief patat met snack en ranja
  • Fun tubing vanaf 7 jaar
  • Extreme en Splash tubing vanaf 5 jaar
  • Alle banen zijn te combineren
  • Boek online en krijg korting
Alle combinaties mogelijk

Kies uit de snelle Fun baan, spectaculaire Extreme baan of spetterende Splash baan. De verschillende afdalingen zijn individueel of in combinatie te boeken per 30 minuten.

In verband met de geldende maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om het kinderfeestje te boeken en de patatmaal te serveren. Het tuben kan wel geboekt worden, klik daarvoor op de link om te reserveren.

Online

30 minuten tuben + patatmaal 60 minuten tuben + patatmaal 90 minuten tuben + patatmaal
10,25 15,25 20,25

Aan de deur

30 minuten tuben + patatmaal 60 minuten tuben + patatmaal 90 minuten tuben + patatmaal
11,25 17,25 23,25
Daar krijg je trek van

Van een middag tuben krijg je reuze trek. Na de activiteit staat er een grote kan ranja met friet en een snack klaar. Is dat niet voldoende? Dan kun je vooraf verschillende bijvoorbeeld een zakje chips bijboeken. Of start het feestje met een volle buik en reserveer een heerlijke slagroomtaart! Deze en meer opties zijn extra bij te boeken in het reserveringsformulier.