Paasspecial! Bak & Speel

Paasspecial! Bak & Speel
Prijs
€ 20,00
Duur
3 uur

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring deze Pasen! Op maandag 1 april nodigen we alle kinderen uit om deel te nemen aan ons speciale Paasprogramma. Deze dag belooft een dag vol plezier en avontuur te worden, vol met activiteiten die superleuk zijn.

We hebben de dag opgedeeld in twee shifts om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Beide shifts bieden hetzelfde programma aan, dus je kunt kiezen welke tijd het beste bij je past. De eerste shift begint om 10:00 uur en eindigt om 13:00 uur, terwijl de tweede shift om 14:00 uur begint en eindigt om 17:00 uur.

Van het maken van je eigen koekjes tot het verkennen van ons Net Adventure park ons programma heeft het allemaal. Dus kom langs, breng je vrienden mee en maak samen herinneringen. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Goed om te weten:
  • Speciaal programma: alléén op maandag 1 april
  • Geschikt voor de kleintjes
  • Twee instapmomenten: 10:00 & 14:00 uur

Hoe ziet het programma eruit?

10:00 of 14:00 uur:
Bij aankomst krijgen de kinderen een lekker glaasje ranja en koekjesdeeg. Terwijl ze genieten van hun drankje gaan ze zelf koekjes maken. Terwijl de koekjes in de oven gaan kunnen de kinderen hun creatieve brein de vrije loop laten aan de knutsel/tekentafel.

11:00 of 15:00 uur:
Het tweede uur betekent actief uur. De kinderen gaan buiten met zijn allen tuben en ze kunnen helemaal los gaan in ons Net Adventure park.

12:00 of 16:00 uur
Na al dat spelen hebben de kinderen vast honger gekregen en dat komt goed uit. Ze kunnen namelijk gaan genieten van nog een glaasje ranja en overheerlijke pannenkoeken. Nadat ze zijn uitgegeten komen de koekjes uit de oven en is het tijd om ze te gaan versieren met glazuur en toppings. Als ze klaar zijn met versieren kunnen ze nog verder knutselen en tekenen aan de tafels.