Proefles aanvragen

Proefles aanvragen
Prijs
Vanaf € 24,50 p.p.
Personen
Vanaf 1 persoon
Duur
40 minuten

Heb je nog geen ervaring met skiën of snowboarden, maar wil je het graag eens proberen en kun je niet deelnemen aan onze reguliere proeflessen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt altijd een proefles bij ons boeken op een moment dat jou het beste uitkomt. Vul hiervoor het formulier onderaan de pagina in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Als je wilt weten wat onze ski- en snowboardleraren voor jou kunnen betekenen, of als je twijfelt of skiën of snowboarden op een borstelbaan iets voor jou is, dan is de proefles dé manier om antwoorden te krijgen.

Kom bij ons langs en ontdek hoe het is om in Nederland in de buitenlucht te wintersporten. Onze skibanen zijn in de zomer van 2021 volledig vernieuwd en uitgerust met de nieuwste skimatten. In een proefles van 40 minuten laten onze ski- en snowboardleraren jou of je kinderen kennismaken met de wintersport in Nederland. Plezier is gegarandeerd!

Vul hieronder vrijblijvend het formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles samen in te plannen.

Goed om te weten:
  • Dag en tijdstip naar keuze (in overleg)
  • Speciaal voor beginnende wintersporters
  • Professionele begeleiding
  • Inclusief materiaal

Prijzen

Een reguliere proefles kost €12,50 per persoon, inclusief materiaal. Voor beschikbare data en tijden kun je terecht op deze pagina. Als er geen geschikte dag of tijd voor jou beschikbaar is, neem dan via het formulier hieronder contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar een geschikt moment om te komen skiën of snowboarden.

Aantal personen Prijs
1 persoon 24,50
2 personen 44,50
3 personen 64,50
4 tot 8 personen 84,50

    Vraag jouw proefles aan

    Gegevens contactpersoon (ouder/verzorger)


    Cursist(en):