RS Skiteam Bergschenhoek start met trainen

RS Skiteam Bergschenhoek start met trainen

Outdoor Valley Wintersport en RS Skiteam To The Top zijn de samenwerking aangegeven. Dit heeft geresulteerd in een nieuw wedstrijdteam op de borstelbaan in Bergschenhoek. De eerste trainingen van RS Skiteam Bergschenhoek hebben inmiddels al plaatsgevonden.

Officieel is het nog geen winter, maar ons wintersportcentrum in Bergschenhoek staat al weer volop in het teken van de wintersport. De reguliere lessen zijn in september van start gegaan. Naast de reguliere skilessen is het nu ook mogelijk om wedstrijden te gaan skiën bij RS Skiteam Bergschenhoek.

Skiërs ouder dan 6 jaar kunnen lid worden van het wedstrijdteam. Ook voor volwassenen komen er trainingsmogelijkheden. Het doel is om deel te nemen aan skiwedstrijden in Nederland, maar voorop staat dat we plezier beleven aan het skiën. De trainingen in het winter staan in het teken van de ski- en slalomtechniek. In de zomer wordt er aan de conditie en spierkracht gewerkt waarbij er gebruik wordt gemaakt van de zomer faciliteiten van het buitensportcentrum.

De eerste leden hebben zich aangemeld en de trainingen onder leiding van ervaren skitrainers vinden momenteel plaats op de donderdagavond. Er zal binnenkort worden gekeken naar de mogelijkheden om ook op andere dagen te gaan trainen. Lijkt het jou leuk om wedstrijden te gaan skiën, maar weet je niet zo goed wat je kunt verwachten? Op deze pagina vind je handige informatie en kun je je aanmelden voor een proeftraining.