Slijpen en waxen

Slijpen en waxen
Prijs
Vanaf € 24,95 p.s.
Personen
Vanaf 1 stuk
Duur
Inleveren t/m 3 februari

Snowboards en ski’s die goed onderhouden zijn bieden veel voordelen. Met scherpe staalkanten heb je meer grip en controle. Goed gewaxte ski’s en boards draaien makkelijker en glijden sneller. Je voelt je zekerder en veiliger op de piste en het materiaal gaat langer mee. We adviseren dus om het materiaal voor de wintersport een passende onderhoudsbeurt te geven.

Wij onderhouden je materiaal in samenwerking met Dr. Wax. Ski’s en boards worden behandelt met de modernste slijp, wax- en vulmachines. Wij adviseren je graag welke beurt het beste geschikt is voor jouw materiaal. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het materiaal bij ons in te leveren en het vlak voor je vakantie weer op te halen.

Ski’s en snowboard inleveren kan weer vanaf september 2019.

Goed om te weten:
  • Klaar voor de krokusvakantie
  • Persoonlijk advies
  • Modernste technieken
Prijzen

Onderhoud ski’s:

Kleine beurt Kleine beurt super Grote beurt Grote beurt super
24,95 34,95 34,95 44,95

Onderhoud snowboards:

Kleine beurt Kleine beurt super Grote beurt Grote beurt super
34,95 44,95 49,95 59,95

Bij een kleine beurt wordt het materiaal gereinigd, geslepen, gewaxt en gepolijst. Deze beurt volstaat voor de meeste ski’s en snowboards. Tijdens een grote beurt wordt ook het belag van het materiaal gevuld en gevlakt.
Bij een super beurt wordt het belag voorzien van een nieuwe structuur en worden de staalkanten getuned. Dit zorgt voor optimale glij-eigenschappen. De ski’s blijven beter op hun kant en sturen sneller in. De super beurt is aan te raden voor de sportievere skiër.

Wij adviseren je graag over wat de beste beurt is voor jouw materiaal.