Tuben bij Outdoor Valley wordt vernieuwd

Tuben bij Outdoor Valley wordt vernieuwd

Tuben bij Outdoor Valley is niet meer weg te denken. Deze populaire activiteit is leuk voor jong en oud. Iedereen kan eraan meedoen! Na jaren van trouwe dienst is het tijd om onze tubingbanen volledig te vernieuwen. Hiervoor moet een gedeelte van de tubingbanen tijdelijk gesloten worden, maar binnenkort kun je genieten van nog meer glijplezier!

Wat begon als een leuk idee is in de loop van tijd uitgegroeid tot een razend populaire activiteit op de skipistes van Outdoor Valley Wintersport. De fun-, extreme-, en splash-tubingbaan zijn niet meer weg te denken van ons wintersportcentrum in Bergschenhoek. Nu is het de hoogste tijd voor vernieuwing. Vanaf juli 2021 openen we 3 volledig vernieuwde banen!

In samenwerking met Swedice gaan we er voor zorgen dat de tubingbanen van Neveplast vanaf juli 2021 te gebruiken zijn bij Outdoor Valley Wintersport. De tubingbanen zijn breder, glijden beter en zijn voorzien van de nodige moderne veiligheidsmiddelen. De 70 meter lange lopendebandlift brengt alle tubers naar boven. Eenmaal boven aangekomen kunnen de deelnemers zelf hun favoriete baan uitkiezen. Ga voor de scherpe bochten of glij zo snel als je kan recht naar beneden in een race tegen je vrienden! Plezier gegarandeerd! Samen met de nieuwe banen komen er ook veertig nieuwe tubingbanden voorzien van een gezellige Outdoor Valley print. We kunnen niet wachten tot we jullie mogen verwelkomen voor heel veel glijplezier!

De verbouwing is reeds begonnen. Vanaf 21 juni zal een gedeelte van de tubingbanen worden gesloten. De funbaan is tijdelijk niet meer te boeken. De extreme baan kan op dit moment wel worden geboekt. Vanaf medio juli 2021 worden de nieuwe tubingbanen in gebruik genomen. Houd onze website in de gaten voor de ticketverkoop.

Foto: Neveplast