Wij hebben een nieuwe naam

Wij hebben een nieuwe naam

Het zal je niet ontgaan zijn: vanaf 1 augustus 2018 is Outdoor Valley de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. Eén maand later, op 1 september, laten we dan ook met trots weten dat Outdoor Ski & Fun verder gaat als Outdoor Valley Wintersport.

Het buitensportcentrum Outdoor Valley kent een groot aanbod aan sportieve activiteiten. Je kunt er onder andere terecht voor survivallen, boogschieten, klimmen en kanoën. Daarnaast biedt Outdoor Valley Sports wekelijkse trainingen aan voor jong en oud waarbij er getraind wordt op conditie, kracht en souplesse. Obstacle techniek, survival bootcamp en kajak fitness zijn een kleine greep uit het ruime aanbod. 

De skibaan is vanaf nu onderdeel van Outdoor Valley. Het buitensportcentrum breidt het aanbod aan activiteiten daarmee uit met skiën, snowboarden en tuben. Hierdoor kun je het hele jaar bij Outdoor Valley terecht om sportief te recreëren of gebruik te maken van de horeca faciliteiten.

Nieuwe uitstraling
Bij de nieuwe naam hoort de Outdoor Valley huisstijl, logo en uitstraling. Op het terrein en in de panden wordt er hard gewerkt om de skiberg naar een hoger level te brengen. De receptie heeft een complete make-over gehad waarbij het buiten gevoel naar binnen is gehaald. Daarnaast wordt het terrein opgeruimd en wordt er gewerkt aan een verbeterde automatisering. De openingstijden, toegangsprijzen en het aanbod blijven voorlopig zoals ze zijn.

Wil je zelf de verbeteringen zien? Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen bij Outdoor Valley Wintersport!