Glij & Spring Avontuur

Glij & Spring Avontuur
Prijs
Vanaf € 13,50 per kind
Personen
Vanaf 6 kinderen, de jarige is gratis!
Duur
Vanaf 60 minuten actief

Glij en Spring Avontuur: Tuben en Net Adventure, de perfecte formule voor een buitengewoon kinderfeestje! Laat de kinderen hun energie kwijtraken met de te gekke activiteiten. Beloofd, dit feestje wordt een dag vol onvergetelijke momenten.  En nog meer goed nieuws wij trakteren! De jarige is namelijk gratis!

Duik in een dag vol avontuur en plezier met Net Adventure, het meest opwindende trampolinepark op grote hoogte. Klauter en spring met lef in het speelkasteel, omringd door veilige netten. Geniet van het uitzicht vanuit de uitkijktoren en suis naar beneden via de glijbanen. Bij het tuben neem je de lift naar boven, je kiest jouw favoriete baan en stap je vol enthousiasme in je band voor een razendsnelle afdaling. Voor de echte waaghalzen hebben wij een speciale extremebaan, maar geen nood als je hier niet van houdt. We hebben ook genoeg funbanen waar je tegen je vrienden of vriendinnen naar beneden kan racen.

Maar dat is niet alles! Na al dat klimmen en glijden wacht er in restaurant de Pannenkoekhut een heerlijke maaltijd op jullie te wachten. 🥞🍟 Verwen jezelf met verrukkelijke pannenkoeken of knapperige patat.

Dus is jouw kind bijna jarig en wil je een kinderfeestje geven vol avontuur en lol. Reserveer dan nu! 🚀🎂

*kinderen t/m 7 jaar vinden het soms moeilijk met de band op ons liftje te stappen, wij adviseren dan ook ongeveer 1 op 3 begeleiding.

Goed om te weten:
  • De jarige is gratis!
  • Vanaf 5 jaar
  • Het dragen van dichte schoenen is verplicht
  • Het dragen van bedekkende kleding wordt aanbevolen
  • Tuben: Minimale lichaamslengte 110cm
  • Net Adventure: Gratis toegang voor ouders van kinderen t/m 7 jaar (1 ouder per gezelschap)

Prijzen

Het is jouw verjaardag, en wij trakteren! Als jarige job, mag jij gratis deelnemen! Deze speciale korting wordt automatisch toegepast wanneer je het kinderfeestje boekt! 🎉🎂 *Dit is op basis van 1 jarige per feestje.

Soort Duur activiteit Tickets online***
Glij & Spring Avontuur 1 uur € 13,50 p.p.
+ Smulmoment* 1 uur € 20,00 p.p.
+ Onbeperkt smullen!** 1 uur € 24,00 p.p.
Glij & Spring Avontuur 1,5 uur € 17,50 p.p.
+ Smulmoment* 1,5 uur € 24,00 p.p.
+ Onbeperkt smullen!** 1,5 uur € 28,00 p.p.
Glij & Spring Avontuur 2 uur € 21,00 p.p..
+ Smulmoment* 2 uur € 27,50 p.p.
+ Onbeperkt smullen!** 2 uur € 31,50 p.p.

*Smulmoment: Portie frites en één snack naar keuze of één grote pannenkoek met stroop of poedersuiker en een glas ranja.
**Onbeperkt smullen: Onbeperkt pannenkoeken eten met verschillend beleg om te versieren, een glas ranja en een leuke kleurplaat. (maximaal 1:30 uur)
*** Voor tickets die aan de deur worden gekocht brengen we een kleine toeslag in rekening.

2 belevingen voor de prijs van 1!

Ontdek Net Adventure: een fraai speelkasteel en trampolinepark voor kinderen van 5 tot 14 jaar oud. Klauter over het parcours, spring hoog boven de grond en geniet van het mooie uitzicht. Met veilige netten langs de zijkanten hoef je je geen zorgen te maken. En je hoeft niet naar beneden te lopen, de glijbanen zorgen namelijk voor een leuke manier om weer naar beneden te komen. Plezier gegarandeerd!

Bij Tuben neem je de lift naar de top, kies je jouw favoriete baan en stap je vol enthousiasme in je band voor een opwindende afdaling. Op de extremebaan zweef je hoog door de bochten, terwijl je op de funbanen vrienden uitdaagt voor een spannende race. Welke route je ook kiest, als je beneden aankomt wil je zo snel mogelijk weer naar boven voor nog een rondje! 🎢🚀

Eetsmakelijk!

Als het avontuur is afgelopen zullen de kinderen vast honger hebben. Restaurant de pannenkoekhut is hier de perfect plek voor. De kinderen kunnen kiezen of ze knapperige patat willen met een snack of een grote pannenkoek met stroop of poedersuiker.

En als dat nog niet genoeg is, hebben we ook het arrangement Onbeperkt Smullen! Wat betekent dat? Nou, we vullen op verzoek de patat of pannenkoeken en ranja onbeperkt aan. 🥞🍟