Vrij skien en snowboarden

Vrij skien en snowboarden
Prijs
Vanaf € 10,00 per uur
Personen
Vanaf 1 persoon
Duur
Vanaf 1 uur

Tijdens onze openingstijden is het mogelijk om zelf te komen snowboarden of skiën. Dit kan alleen door van te voren te reserveren.

Het vrij skiën en snowboarden is alleen geschikt voor wintersporters met ervaring.

Wil je in je vrije tijd oefenen op je eigen techniek? Kom dan tijdens onze openingstijden vrij skiën of snowboarden. Dit is alleen aan te raden aan wintersporters met minimaal twee weken wintersportervaring en bij voorkeur les ervaring bij ons op de skibaan. Vrije baantoegang kan worden gekocht per uur of voor een heel jaar. Reserveren is verplicht en kan via de knop hieronder.

Goed om te weten:
  • Van woensdag t/m zondag
  • Op zondag alleen tussen 13:00 uur en 14:00 uur
  • Toegang tot alle pistes
  • Jaarkaart met of zonder materiaal

Prijzen seizoen 2024/2025

Baantoegang

1 uur 2 uur 4 uur
€ 10,- € 16,- € 25,-

Materiaal

Skiën en snowboarden op onze borstelbaan kan met eigen materiaal. Zorg er wel voor dat het materiaal goed onderhouden is. Scherpe staalkanten zorgen voor meer snowboard- en skiplezier. Houd er rekening mee dat wanneer het materiaal net gewaxed is het, in tegenstelling tot in de sneeuw, niet goed zal glijden. Huur je liever materiaal bij ons, dan hebben wij voldoende voorraad.

Materiaalhuur per keer

Ski’s Snowboard Schoenen Helm
€ 6,00 € 6,00 € 4,25 € 3,00

Jaarkaart

Een heel jaar skiën of snowboarden voor één vaste prijs! Een jaarkaart geeft je een jaar lang toegang tot de skipistes van Outdoor Valley Wintersport binnen de openingstijden. Heb je geen eigen materiaal? Geen probleem! Voor één vaste prijs kun je het hele jaar lang van ons materiaal gebruikmaken.

Jaarkaart Jaarkaart incl. materiaal
€ 120,- € 240,-
Voorwaarden Outdoor Valley Wintersport jaarkaart skiën en snowboarden:
 
1. Een jaarkaart is geldig tot één jaar na aankoop. | 2. Een jaarkaart is persoonsgebonden. | 3. Een jaarkaart geeft uitsluitend recht van toegang tot het vrij skiën of snowboarden op de skipistes van Outdoor Valley Wintersport tijdens openingstijden. | 4. Vooraf reserveren van een tijdsblok via onze website is verplicht. Dit geldt ook voor het huren van materiaal. | 5. Tijdens ieder bezoek is het laten inscannen van de jaarkaart voorafgaand aan het betreden van de skipistes verplicht. | 6. Op een jaarkaart zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.