Over ons

Over ons

Outdoor Valley Wintersport

Het wintersportcentrum is gelegen in het recreatiegebied Hoge Bergse Bos aan de rand van Rotterdam. De kunstskibaan is dé ideale plek voor kinderen en volwassenen om te leren skiën en snowboarden. Maar kom ook eens langs voor een spectaculaire afdaling over een van onze tubebanen of een onvergetelijke feestavond!

De diverse afdalingen liggen parallel aan elkaar en worden gescheiden door drie sleepliften en een lopendebandlift. De hoofdbaan is bedekt met de klassieke borstelmat. Het kinderland en de banen 1 en 2 zijn voorzien van een speciale sneeuwmat. Naast de faciliteiten om te skiën en te snowboarden zijn er drie banen om te tuben.

Het skicentrum is opgericht in 1991 onder de naam Ski & Skatecentrum Bergschenhoek. Jaren later werd de naam gewijzigd in Outdoor Ski & Fun Centrum. In 2018 namen Erik Rövekamp, eigenaar van het op steenworp afstand gelegen buitensportcentrum Outdoor Valley, en Jasper Rotgans, operationeel manager bij het buitensportcentrum, het skicentrum over. Door de fusering van beide seizoensbedrijven kunnen gasten nu het hele jaar rond in het Hoge Bergse bos terecht bij Outdoor Valley om hun favoriete zomer- of wintersport te beoefenen.

Overige gegevens

Bankrek.nr. NL22 RABO 0331 6116 19
BTW-nr. NL858976602B01
K.v.K. nr. 72078413

Outdoor Valley Wintersport is een onderdeel van Outdoor Alpine B.V.