Skiles of cursus

Skiles of cursus
Prijs
Vanaf € 12,50 p.p.
Personen
Minimaal 16 personen
Duur
Vanaf 1 uur

Ski- of snowboardlessen bij Outdoor Valley Wintersport worden gegeven in kleine groepen. Onder begeleiding van onze snowboard- en skileraren leren de kinderen de eerste beginselen van het wintersporten. Leerlingen die al kunnen skiën of snowboarden plaatsen we in een aparte groep zodat zij op hun eigen niveau door kunnen groeien.

Als voorbereiding op de wintersport, als kennismaking met het skiën of snowboarden of gewoon omdat het gezellig is. Speciaal voor het onderwijs bieden wij snowboard- en skilessen aan. In groepen niet groter dan 8 personen leren de kinderen beter skiën en snowboarden waarbij plezier voorop staat. Onze leraren begeleiden de leerlingen van begin tot eind.

Goed om te weten:
  • Voor basis- en voortgezet onderwijs
  • Sneller leren in kleine groepen
  • Enkele les of cursus
  • Inclusief materiaal

Enkele les of cursus

In een enkele les maken de leerlingen kennis met het skiën op de borstelbaan. Leerlingen die nog nooit hebben geskied of gesnowboard leren glijden en remmen. Een enkele les kost per leerlingen slechts €12,50 en is inclusief materiaal (skischoenen/snowboadschoenen, ski’s/snowboard, helm en stokken)

Als voorbereiding op de wintersport of om de leerlingen echt te leren skiën bieden we een wekelijkse cursus aan. Hierin leren beginnende wintersporters hun eerste bochten maken. Leerlingen met ervaring brengen we op een hoger niveau. Deze cursus bestaat uit drie lessen voor slechts €35,- per leerling inclusief materiaal.

    Informatie aanvragen