Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Voor jullie bezoek

Op elke pagina vind je onderaan de openingstijden in het donkerblauwe/grijze vak.

Voor grote reserveringen kunnen we ook de faciliteiten buiten de openingstijden beschikbaar stellen.

Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 uur tot 17:30 uur op 010-5220755.

Dat kan via info@outdoorvalleywintersport.nl.

Outdoor Valley Wintersport is gelegen in het Hoge Bergse bossen en goed bereikbaar met de fiets of auto. Er is een fietsenstalling en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Met het openbaar vervoer is Outdoor Valley Wintersport helaas moeilijker te bereiken. Vanaf Metrostation Hesseplaats is het zo'n 30 minuten lopen.
Adres: Rottebandreef 10, 2661 JK Bergschenhoek

In de meeste gevallen betaald u direct online.

Voor Tuben & Net Adventure kan de reservering tot 48 uur vooraf worden verplaatst via de mail of telefonisch via een van onze medewerkers. De boeking kan alleen worden verplaatst indien er een nieuwe tijd en/of datum bekend is. Wij rekenen voor het verplaatsen dan de boeking €7,50 administratiekosten, indien code geel of hoger voorspeld is rekenen wij geen kosten.

Groepslessen (cursus) betreft skiën en snowboarden kunt u niet verplaatsen of inhalen.
Privélessen kunnen in overleg tot 7 dagen van te voren worden verplaatst.

Betreft Tuben & Net Adventure is het reserveringssysteem leidend. Kunt u niet boeken? Dan zijn wij dicht of volgeboekt.

Voor de huidige openingstijden van de skibaan rondom feestdagen kunt u contact opnemen met 010-522 07 55.

Tijdens jullie bezoek

Ja. Je kunt de auto gratis parkeren voor de deur.

Zorg dat je 20 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Het is belangrijk dat je voor de start van de les tijdig aanwezig bent. Neem voldoende tijd om de snowboard – of skischoenen aan te trekken. Vooral beginnende wintersporters zullen even aan deze routine moeten wennen.

We adviseren om waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis te laten. Er is een klein en beperkt aantal kluisjes aanwezig. Het gebruik hiervan is gratis.

De aanwezigheid van kleedruimtes is zeer beperkt. We adviseren daarom om omgekleed naar Outdoor Valley Wintersport te komen. Douches zijn er niet.

Houd rekening met het weer. Draag indien nodig een regenjas en -broek. Bij lage temperaturen is het aan te raden, net als tijdens de wintersport, meerdere lagen te dragen.

Voor ski- en snowboardlessen is ons kledingadvies:

- Skisokken (of hoge sportsokken)
- Een lange broek (bij voorkeur een dunne skibroek)
- Bovenkleding met lange mouwen (bijvoorbeeld een trui of jas)
- Handschoenen (verplicht)
- Een helm (voor kinderen tot 14 jaar verplicht)
- Het dragen van een zonnebril kan als prettig ervaren worden

In principe gaan alle activiteiten ten alle tijden door. Wanneer het weer zorgt voor een onveilige situatie, zoals bij storm of onweer, kunnen onze medewerkers besluiten de activiteit aan te passen of te verplaatsen.

Dat kan. Restaurant de Pannenkoekhut is tijdens reserveringen geopend. Je kunt er ook voor kiezen vooraf een verzorgde lunch of barbecue te boeken.

We willen je er op attent maken dat het niet is toegestaan om voorafgaand, of tijdens de activiteit alcohol te nuttigen.

Het is niet toegestaan eigen meegebrachte consumpties te nuttigen op het terrein.

Daar houden wij zeker rekening mee! Geef bij het maken van de reservering aan waar we precies rekening mee moeten houden en we zorgen voor een aangepast menu.

Ja, dat kan. Vrij skiën op de skipistes en liften is alleen toegankelijk voor wintersporters met ervaring.

Ja! We hebben voldoende materiaal op voorraad.

Skiën en snowboarden op onze borstelbaan kan met eigen materiaal. Zorg er wel voor dat het materiaal goed geslepen is. Anders dan in de sneeuw zal materiaal wat net gewaxed is niet goed glijden.

Als zij zich fit genoeg voelt, kan een zwangere vrouw gewoon meedoen. Geef het van te voren wel even aan, zodat onze mewerkers er van af weten.

Iedereen kan meedoen! Geef aan wat voor handicap je hebt bij het maken van de reservering, dan kunnen wij samen een passend programma maken.

De tijden, zoals overeengekomen in het programma, zijn in principe bindend. Als je te laat arriveert, wordt het programma mogelijk gewijzigd of ingekort.

Bij alle activiteiten van Outdoor Valley Wintersport kunnen er foto's en/ of videobeelden worden gemaakt. Deze foto's en videobeelden kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Middels het plaatsen van een reservering, geef je toestemming voor het publiceren van foto's en videobeelden door Outdoor Valley Wintersport. Deze foto's en videobeelden worden niet verstrekt aan derden. Wanneer hier bezwaar tegen is, kun je per mail contact met ons opnemen.

Na jullie bezoek

Nadat je bij Outdoor Valley Wintersport bent geweest ontvang je van ons een evaluatieformulier per mail. Om onszelf te kunnen blijven verbeteren, zijn op- of aanmerkingen altijd welkom. Uiteraard vinden het ook altijd leuk om te horen wanneer je het naar je zin hebt gehad. We stellen het zeer op prijs wanneer je een beoordeling plaatst op onze Facebookpagina!

Ben je iets vergeten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Doordat de spullen vaak nat en vies zijn, kunnen wij deze niet langer dan 7 dagen, na het verlies, bij ons bewaren. Je bent altijd welkom zelf in de gevonden voorwerpenbak naar de spullen te zoeken. Outdoor Valley Wintersport is niet verantwoordelijk voor het zoeken en/of op sporen van de verloren voorwerpen.

Het kan zijn dat we foto's van jullie zijn gemaakt. Helaas zijn niet alle foto's van bruikbare kwaliteit, maar de goede foto's vind je op onze website of social media kanalen.

Dat vinden wij alleen maar leuk! Deel het met ons via de socials.