RS Skiteam Bergschenhoek

RS Skiteam Bergschenhoek
Prijs
Voor € 62,50 per maand
Personen
Voor kinderen t/m 14 jaar
Duur
Wekelijks van 19:00 uur tot 20:30 uur

RS Skiteam Bergschenhoek is het wedstrijd skiteam van Outdoor Valley Wintersport. Kinderen tot 14 jaar die skiën als sport willen zien kunnen lid worden van deze club. Wekelijks wordt er getraind op het slalomskiën met als doel het deelnemen aan wedstrijden.

Skiën in Nederland is veel meer dan een voorbereiding op de wintersportvakantie. Bij RS Skiteam Bergschenhoek werken de deelnemers wekelijks aan hun techniek en conditie met als doel een zo snel mogelijke tijd neer te kunnen zetten op de slalom. Er wordt het hele jaar door getraind. In de wintermaanden traint het team voornamelijk op de pistes in Bergschenhoek. In de zomermaanden staan de trainingen in het teken van conditie en spierontwikkeling.

Om lid te kunnen worden van RS Skiteam Bergschenhoek moet je minimaal 6 jaar oud zijn en grof-parallel korte bochten kunnen skiën. Lijkt het jou leuk om mee te gaan trainen? Meldt je dan nu aan voor een proeftraining.

Goed om te weten:
 • Geschoolde trainers
 • Wekelijkse trainingen
 • Voor alle (wedstrijd) niveaus
 • Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar
 • Gratis proeftraining

Trainingen

Een wedstrijdskiteam klinkt voor de meeste Nederlanders als een ‘ver van je bed show’, maar niets is minder waar. In Nederland beschikken we over tal van faciliteiten die ons in staat stellen om het hele jaar door bezig te zijn met de wintersport.

Het RS Skiteam Bergschenhoek traint één keer per week op de outdoor skipistes in Bergschenhoek onder leiding van een ervaren skitrainer. De trainingen staan in het teken van ski- en slalomtechniek. Het doel is om een zo snel mogelijke tijd neer te kunnen zetten tijdens een slalomwedstrijd. Regelmatig wordt er getraind met slalompalen en af en toe met tijdwaarneming.

Het trainersteam staat onder leiding van Sander Reedijk. De skitrainer en ex-wedstrijdskiër biedt sinds 2016 onder de naam RS skiteam een kwalitatief hoogwaardig programma aan voor jonge getalenteerde skiërs in Nederland en Oostenrijk.

Gratis proeftrainingen en intake

Om lid te kunnen worden van RS Skiteam Bergschenhoek dien je minimaal 6 jaar oud te zijn en grof-parallel korte bochten te kunnen skiën op de skipiste in Bergschenhoek. De leraren van Outdoor Valley Wintersport kunnen je adviseren over of het niveau toereikend is.

Tijdens een proeftrainingen kijken de skitrainers naar het niveau van de deelnemer. Naar aanleiding daarvan kan het advies zijn om eerst nog wat lessen te volgen bij een reguliere cursus van Outdoor Valley Wintersport. Is het niveau goed genoeg dan kan de deelnemer zich inschrijven bij RS Skiteam Bergschenhoek en deelnemen aan de wekelijkse trainingen.

Meld je hier aan voor een proeftraining.

Goed om te weten

Is de wedstrijdsport nieuw voor je? We proberen alvast wat vragen voor je te beantwoorden.

 • Om deel te mogen nemen aan een proeftraining dien je minimaal 6 jaar oud te zijn en grof-parallel korte bochten te kunnen skiën. Bij Outdoor Valley Wintersport en in Oostenrijk staat dat gelijk aan niveau ‘rood’.
 • Nieuwe leden zullen niet gelijk deel gaan nemen aan wedstrijden. Onder begeleiding van onze trainers werken we daar langzaam naar toe. Om deel te mogen nemen aan wedstrijden moeten deelnemers een wedstrijdlicentie aanvragen via de Nederlandse Ski Vereniging.

Heb je andere vragen of wil je deelnemen aan een proeftraining? Neem dan even contact met ons op.

Inhoud lidmaatschap

 • Afsluiten van het lidmaatschap kan alleen na een proeftraining/intake.
 • Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal één seizoen (van 1 mei t/m 30 april) of het resterende deel hiervan.
 • Er worden +/- 30 trainingen per jaar aangeboden waarbij de deelnemers skiën.
 • Er worden +/- 13 conditietrainingen aangeboden waarbij de deelnemers gebruikmaken van de sportfaciliteiten van Outdoor Valley.
 • Een kledingpakket is niet inbegrepen in de contributie. Afname hiervan is niet verplicht.
 • Een wedstrijdlicentie is niet inbegrepen in de contributie. Om deel te mogen nemen aan wedstrijden moet een wedstrijdlicentie worden aangevraagd.
 • Wedstrijdbegeleiding is niet inbegrepen in de contributie. Bij deelname aan wedstrijden is het betalen van een bijdrage voor wedstrijdbegeleiding verplicht.
 • Opzeggen van het lidmaatschap kan met ingang van 30 april. De opzegging dient uiterlijk op 1 april schriftelijk te worden ingediend.

WORD NU LID VAN RS SKITEAM BERGSCHENHOEK