Tuben & Net Adventure

Tuben & Net Adventure
Prijs
Vanaf € 8,25 p.p.
Personen
Vanaf 1 persoon
Duur
Vanaf 30 minuten

Tuben & Net Adventure bij Outdoor Valley! Laat je meevoeren op een reuzenband over spectaculaire parcours en beleef een onvergetelijk springavontuur hoog in de lucht. En alsof dat nog niet genoeg is, maak je dag compleet met een smakelijke maaltijd in Restaurant de Pannenkoekhut.

Duik in een dag vol avontuur en plezier met Net Adventure, het meest opwindende trampolinepark op grote hoogte. Klauter en spring met lef in het speelkasteel, omringd door veilige netten. Geniet van het uitzicht vanuit de uitkijktoren en suis naar beneden via de glijbanen. Bij het tuben hang je hoog in de bochten en race je tegen je vrienden. Neem de lift om naar boven te gaan, kies je favoriete baan en laat je vol enthousiasme met topsnelheid naar beneden zoeven.

NIEUW: Boek nu je ticket en krijg toegang tot beide activiteiten! Een dag vol avontuur wacht op je, dus reserveer snel online en laat het plezier beginnen! 🎢🌟

Goed om te weten:
  • Vanaf 5 jaar
  • Net Adventure tot 14 jaar
  • Het dragen van dichte schoenen is verplicht
  • Het dragen van bedekkende kleding wordt aanbevolen
  • Tuben: Minimale lichaamslengte 110cm
  • Net Adventure: Gratis toegang voor ouders van kinderen t/m 7 jaar (1 ouder per gezelschap)

Prijzen

Soort Duur Online Aan de deur
Ticket 0,5 uur € 8,25 p.p. € 9,75 p.p.
Ticket 1 uur € 13,50 p.p. € 15,00 p.p.
Ticket 1,5 uur € 17,50 p.p. € 19,00 p.p.
Ticket 2 uur € 21,00 p.p. € 22,50 p.p.

2 activiteiten voor 1 prijs!

Net Adventure is een speelkasteel en trampolinepark in één voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Klim het parcours in, spring meters boven de grond en geniet van het uitzicht. Dankzij de veilige netten aan de zijkanten hoef je je geen zorgen te maken. Geniet van het uitzicht vanuit de uitkijktoren en ervaar de sensatie van de glijbanen voor een vlotte terugkeer naar de grond. Plezier verzekerd!

Bij het Tuben neem je de lift naar boven, kies je jouw favoriete baan en stap je vol enthousiasme in je band voor een razendsnelle afdaling. Op de extremebaan hang je hoog in de bochten, terwijl je op de funbanen vrienden kunt uitdagen voor een race. Welke baan je ook kiest, je komt onderaan met een brede glimlach tot stilstand. Nog een keer!

Ook leuk als kinderfeestje!Pannenkoeken eten

Na een dag vol avontuurlijke capriolen bij Outdoor Valley nodigen we je uit bij Restaurant de Pannenkoekhut om de lekkernijen van onze keuken te ontdekken. Plof neer in de gezellige sfeer van het restaurant, waar smaakvolle pannenkoeken wachten om jouw honger te stillen. Verwen jezelf met een culinaire beloning na al die sportieve inspanningen en geniet van een heerlijke maaltijd.

Voor meer informatie en het reserveren van een tafel kun je de website van De Pannenkoekhut bezoeken.