Coronaproof privelessen

Coronaproof privelessen

We mogen weer naar buiten om te bewegen! Daarom zijn we weer gestart met onze privélessen! Natuurlijk houden we tijdens de lessen en jullie bezoek aan Outdoor Valley Wintersport rekening met de geldende hygiëne voorschriften.

Wil je starten met lessen? Reserveer dan een plekje op de baan.
Om de lessen veilig door te laten gaan hebben we spelregels opgesteld. De spelregels vind je hieronder.

Spelregels

Toegang alleen tijdens de les en voor een hapje/drankje
Zorg dat je niet langer dan 15 minuten voorafgaand aan de les aanwezig bent en, tenzij je nog even op ons terras wil zitten, verzoeken we je na de les weer naar huis te gaan.

Ouders/verzorgers/begeleiders kunnen plaatsnemen op het terras
Ouders/verzorgers/begeleiders mogen aan een aangewezen tafel gaan zitten op ons terras, meld je hiervoor even bij ons afhaalloket. Wij verzoeken met niet meer dan 2 extra personen te komen.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heb jij en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, blijf dan thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft iemand binnen jou huishouden bovenstaande gezondheidsklachten, blijf dan thuis.

Handen wassen
Was voor je komst thuis je handen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Outdoor Valley en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor kinderen jonger dan 13 jaar geldt dat ook zij zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand moeten nastreven, maar dit is geen vereiste.

Kleed je thuis om
Zorg ervoor dat je thuis omkleed en naar de wc bent geweest. De kleedruimtes bij Outdoor Valley Wintersport zijn gesloten. De toilettenruimtes zijn geopend. Daar kunnen ook de handen gewassen worden.

Verhuur van materiaal is mogelijk
Wij hebben ski’s/snowboard, schoenen en een helm te huur, deze worden na elk gebruik gedesinfecteerd. Vanwege de gesloten kleedruimte vragen wij je vooraf door te geven indien er materiaal gehuurd moet worden.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Draag dan bijvoorbeeld een regenpak in plaats van een skipak.

Toiletgroepen mogen door maximaal 1 persoon tegelijk worden gebruikt
Op ons terrein en in het sanitair gebouw zijn bordjes geplaatst. Volg de aanwijzingen op deze bordjes. Zo zorgen we dat iedereen op veilige afstand kan blijven.

Ons terras is open
Consumpties kunnen worden afgehaald bij het take-away punt aan de zijkant van het restaurant. Consumpties mogen op het terras van Outdoor Valley Wintersport worden genuttigd. Bij het halen van de consumptie wordt er een tafel toegewezen. Binnen is het vooralsnog gesloten.

Laat zo veel mogelijk spullen thuis
Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.