Kinderfeestje skien

Kinderfeestje skien
Prijs
Vanaf € 13,95 p.p.
Personen
Minimaal 6
Duur
50 minuten

Op je verjaardag doe je iets wat jij het liefste doet. Ben je gek van de sneeuw en skiën? Dan kom je natuurlijk naar Outdoor Valley Wintersport voor een kinderfeestje skiën!

Voor het feestje start krijgen jullie skischoenen, ski’s en een helm van de skileraar. Samen met hem of haar gaan jullie de piste op. Ongeacht of jullie al vaker hebben geskied of voor de allereerste keer de lange latten onder krijgen, we maken er een onvergetelijk avontuur van.

Goed om te weten:
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Met of zonder ervaring
  • Onder begeleiding van een skileraar
  • Inclusief patat en ranja na afloop
  • Zorg voor goede kleding en handschoenen
Maak jouw feestje onvergetelijk

Als je na een uur skiën nog niet moe bent, kun je dit kinderfeestje combineren met andere activiteiten. Zoef met een band zo snel mogelijk van de berg af. Ga zo snel mogelijk naar beneden in de Fun baan of hang in de scherpe bochten van de Extreme baan. Het tuben is perfect te combineren met het kinderfeestje skiën.

Daar krijg je trek van

Van een middag skiën krijg je reuze trek. Wij kunnen er voor zorgen dat er na de activiteit een grote kan ranja en friet klaarstaat. Is dat niet voldoende? Dan kun je vooraf verschillende snacks of een zakje chips bijboeken. Of start het feestje met een volle buik en reserveer een heerlijke slagroomtaart! Deze en meer opties zijn extra bij te boeken in het reserveringsformulier.

In verband met de geldende corona maatregelen is dit feestje momenteel alleen zonder patatmaal te boeken.

    Boek het kinderfeestje