Kinderfeestje skien

Kinderfeestje skien
Prijs
Vanaf € 22,50 p.p.
Personen
Minimaal 6
Duur
50 minuten

Op je verjaardag is het tijd om te doen waar je het meest van houdt! Als je dol bent op sneeuw en skiën, dan is dit kinderfeestje bij Outdoor Valley Wintersport echt iets voor jou!

Voordat het feest begint, krijgen jullie allemaal skischoenen, ski’s en een helm van de skileraar. Samen met de skileraar gaan jullie de piste op. Of jullie nu ervaren skiërs zijn of voor de allereerste keer op de lange latten staan, we zorgen ervoor dat het een onvergetelijk avontuur wordt.

Goed om te weten:
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Met of zonder ervaring
  • Onder begeleiding van een skileraar
  • Eten en drinken na afloop bij te boeken
  • Zorg voor goede kleding en handschoenen

Smakelijk eten

Na alle beweging en plezier, knort je maag vast als een hongerige leeuw! Maak je geen zorgen, want in het Restaurant De Pannenkoekhut is het tijd voor het Smulmoment*! Een tafeltje is al voor jullie gereserveerd en het eten en drinken staan klaar om jullie te verwennen. Last van keuzestress? Ga je voor krokante frietjes met een smakelijke snack of ga je voor een overheerlijke pannenkoek met poedersuiker of stroop?

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook onbeperkt smullen**! Wat betekent dat? Nou, we blijven de patat of pannenkoeken en ranja bijvullen zodra je erom vraagt. Dus als je nog meer lekkers wilt, hoef je alleen maar de ober te roepen en wordt je buikje op magische wijze weer gevuld. Genoeg lekkers om alle hongerige magen tevreden te stellen. Eet smakelijk! 🥞🍟

*Smulmoment: Portie frites en één snack naar keuze of één grote pannenkoek met stroop of poedersuiker en een glas ranja.
**Onbeperkt smullen: Onbeperkt frites en één snack naar keuze of maximaal 3 pannenkoeken per persoon met stroop of poedersuiker en onbeperkt ranja.

    Boek het kinderfeestje