Kinderfeestje snowboarden

Kinderfeestje snowboarden
Prijs
Vanaf € 13,95 p.p.
Personen
Minimaal 6
Duur
50 minuten

Op je verjaardag doe je iets wat jij het liefste doet. Ben je gek van de sneeuw en snowboarden? Dan kom je natuurlijk naar Outdoor Valley Wintersport voor een kinderfeestje snowboarden!

Voor het feestje start krijgen jullie snowboardschoenen, een snowboard en een helm van de snowboardleraar. Samen met hem of haar gaan jullie de piste op. Ongeacht of jullie al vaker hebben geboard of voor de allereerste keer de piste op gaan, we maken er een onvergetelijk avontuur van.

Goed om te weten:
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Met of zonder ervaring
  • Onder begeleiding aan een snowboardleraar
  • Een pannenkoek en ranja na afloop
  • Zorg voor goede kleding en handschoenen

Maak jouw feestje onvergetelijk

Als je na een uur snowboarden nog niet moe bent, kun je dit kinderfeestje combineren met andere activiteiten. Zoef met een band zo snel mogelijk van de berg af. Ga zo snel mogelijk naar beneden in de Fun baan of hang in de scherpe bochten van de Extreme baan. Of spring een gat in de lucht in Net Adventure! Tuben en Net Adventure zijn perfect te combineren met het kinderfeestje snowboarden.

Daar krijg je trek van

Van een middag snowboarden krijg je reuze trek. Na de activiteit staat er een heerlijke pannenkoek van Restaurant De Pannenkoekhut op het menu. Versier de pannenkoek lekker met stroop of poedersuiker. Voor iedereen is er een glas ranja om de dorst te lessen.

Heb je liever patat met een snack na het tuben? Ook dat kan!

    Boek het kinderfeestje