Skien in de echte sneeuw in Bergschenhoek (het kon)

Skien in de echte sneeuw in Bergschenhoek (het kon)

LET OP: Dit is een bericht van zondag 8 februari 2021. De sneeuw is inmiddels van onze pistes af. Vrijskiën op de borstelbaan kan nog wel.

Skiën in de echte sneeuw in Nederland. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in een jaar waarin we allemaal zo smachten naar de wintersport en skiën in de echte sneeuw gebeurt het dan ineens! Het sneeuwt! De skipistes van ons wintersportcentrum kleurden van zaterdag- op zondagnacht helemaal wit.

Zondag kon er in Bergschenhoek worden geskied en gesnowboard op echte sneeuw! En die sneeuw ligt er nog steeds. We gaan deze week daarom extra open. Op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 uur tot 17:00 uur kun je langskomen om te skiën of snowboarden. Op woensdag zijn we zelfs van 10:00 uur tot 19:30 uur geopend. In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht. Kom je langs zonder te reserveren? Dan kunnen we je helaas niet toelaten. Reserveren kan via deze link.

Zit je er niet op te wachten om de lange latte aan te trekken, maar wil je wel genieten van de sneeuw? Kom dan lekker wandelen in het Hoge Bergse Bos. Je kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. De take-away is geopend voor warme dranken zoals chocolademelk, koffie en thee.

Tot snel!