Groepsles

Groepsles
Prijs
Vanaf € 87,50 per cursus
Personen
Vanaf 1 persoon
Duur
50 minuten

Outdoor Valley Wintersport biedt snowboard- en skilessen aan in groepsverband. Ongeacht of je beginnend of gevorderd wintersporter bent, voor ieder niveau hebben wij een passende groep. Onder begeleiding van een van onze leraren bereiden we je voor op jouw wintersportvakantie.

De groepslessen skiën en snowboarden starten op vaste data in de maanden oktober, november, december, januari, maart en mei. Groepslessen worden gegeven op woensdagavond, zaterdag en zondag.

Goed om te weten:
  • Voor alle niveau's
  • Kleine groepen
  • Gediplomeerde leraren
  • Skiën en snowboarden
Seizoen 2021/2022

Start 15, 16 of 19 januari 2022*

6 lessen tot de voorjaarsvakantie
175,-

*Let op: de lessen die op zondag starten zitten vol. Voor de zaterdag geldt dat afhankelijk van het niveau van de deelnemers er nog cursisten kunnen worden ingepland. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op voor je online je cursus boekt. Voor de woensdag kan er nog gewoon geboekt worden.

Daltariefcursus (incl. materiaal)

Start 12, 13 of 16 maart 2022

7 lessen tot de meivakantie
102,50

Start 15 mei 2022

7 lessen (zomercursus)
87,50
Materiaal

Skiën en snowboarden op onze borstelbaan kan met eigen materiaal. Zorg er wel voor dat het materiaal goed onderhouden is. Scherpe staalkanten zorgen voor meer snowboard- en skiplezier. Houd er rekening mee dat wanneer het materiaal net gewaxed is het, in tegenstelling tot in de sneeuw, niet goed zal glijden. Huur je liever materiaal bij ons, dan hebben wij voldoende voorraad.

Materiaalhuur per les (in combinatie met een cursus en/of privéles)

Ski's Snowboard Schoenen Helm
3,- 3,- 2,50 1,25