Groepsles

Groepsles
Prijs
Vanaf € 95,00 per cursus
Personen
Vanaf 1 persoon
Duur
50 minuten

Outdoor Valley Wintersport biedt snowboard- en skilessen aan in groepsverband. Ongeacht of je beginnend of gevorderd wintersporter bent, voor ieder niveau hebben wij een passende groep. Onder begeleiding van een van onze leraren bereiden we je voor op jouw wintersportvakantie.

De groepslessen skiën en snowboarden starten op vaste data in de maanden september, oktober, november, december, januari, maart en mei. Groepslessen worden gegeven op woensdag- en vrijdagavond en zaterdag en zondag overdag.

Goed om te weten:
  • Voor alle niveau's
  • Kleine groepen
  • Gediplomeerde leraren
  • Skiën en snowboarden
Seizoen 2019/2020

In verband met het Coronavirus starten er dit seizoen geen nieuwe cursussen meer. Binnenkort zullen we op deze pagina de cursussen van het seizoen 2020/2021 bekendmaken.

Materiaal

Skiën en snowboarden op onze borstelbaan kan met eigen materiaal. Zorg er wel voor dat het materiaal goed onderhouden is. Scherpe staalkanten zorgen voor meer snowboard- en skiplezier. Houd er rekening mee dat wanneer het materiaal net gewaxed is het, in tegenstelling tot in de sneeuw, niet goed zal glijden. Huur je liever materiaal bij ons, dan hebben wij voldoende voorraad.

Materiaalhuur per les (in combinatie met een cursus en/of privéles)

Ski's Snowboard Schoenen Helm
2,75 2,75 2,25 1,25

Meld je aan voor een cursus skiën of snowboarden

Gegevens contactpersoon (ouder/verzorger)


Cursist(en):