Open skitraining

Open skitraining
Prijs
Vanaf € 14,00 per les
Personen
Vanaf 1 persoon
Duur
60 minuten

Leren skiën kun je bij Outdoor Valley Wintersport op ieder niveau. Ook op hoog niveau. Speciaal voor ervaren skiërs die niet in groepsverband les willen, maar wel willen werken aan hun techniek, is er de open skitraining op de woensdagavond.

De open skitraining is voor volwassen skiërs die minimaal parallel kunnen skiën en in de sneeuw goed de rode piste beheersen. Het verschil met onze standaard groepslessen is dat de trainingen wel wekelijks worden aangeboden, maar je niet wekelijk aanwezig hoeft te zijn. Je lessen betaal je heel eenvoudig per losse les.

Goed om te weten:
  • Woensdagavond om 19:00 uur (ivm avondklok)
  • Skitraining ipv. skiles
  • Training op individueel niveau
  • Geen verplichtingen
  • Gratis proeftraining
Oostenrijks gediplomeerde leraren

De open skitraining wordt gegeven door onze meest ervaren leraren. Jasper Rotgans (foto) is eigenaar van Outdoor Valley Wintersport en heeft tien winters in Oostenrijk gewoond en lesgegeven. Tim Ramsteijn is hoofdskileraar bij het skicentrum en heeft ruim 10 jaar ervaring als skileraar in binnen en buitenland. Onder hun leiding wordt er wekelijks een uur getraind op onze hoofdbaan, baan 3.

De trainingen bestaan uit een techniekprogramma afgestemd op het niveau van het individu. Op regelmatige basis is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld slalom te skiën of gebruik te maken van de video analyse.

1 les 10 lessen (strippenkaart)
19,- 140,-
Gratis proeftraining en aanmelden

Twijfel je of de open skitraining iets voor jou is? De eerste training is altijd gratis! We besteden extra aandacht aan het skiën op een borstelbaan en het gebruik van onze liften.

Aanmelden of reserveren is voor de open skitraining niet nodig. Onze trainers staan in de weken tussen de herfstvakantie en voorjaarsvakantie (28/10 t/m 16/12 en 13/01 t/m 17/02) iedere woensdagavond om 20:00 uur (tijdelijk om 19:00 uur in verband met de avondklok) voor je klaar.